Prenájom kamenný rodinný dom 72m2, Brhlovce, okres Levice.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Finreal go ponúka na prenájom krásny, netradičný, samostatný bytový priestor o rozlohe 72m2, len 13km od okresného mesta Levice. Ide o jeden veľký priestor, ktorý sa nachádza v kamennom dome. Prenajíma sa nezariadený, čím ponúka možnosť zariadenia podľa vlastných predstáv.

Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná. Ako stavebný materiál bol použitý prírodný kameň. Podlaha je nová, drevená, v kúpeľni je dlažba. V miestnosti sú drevené piliere, kuchynská časť s kuchynskou linkou a el. sporákom, samostatná kúpeľňa s WC. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo so skrinkou, vývod na práčku. Ohrev vody el. bojlerom. Kúrenie: kanadským krbom na pevné palivo, tiež možné kúriť el. ohrievačom. Steny sú čiastočne obložené tatranským profilom. Na strope sú krásne drevené hrady. Zavedené sú všetky IS okrem plynu a internet. Pred domom sa nachádza zastrešená terasa a miesto na parkovanie. Vhodné najmä na dlhodobý prenájom.

Výhody nehnuteľnosti:

- netradičné bývanie
- parkovanie priamo pred domom
- krásny výhľad
- tiché prostredie
- možnosť posedenia na vlastnej terase
- variabilita priestoru

Cena:
nájom 270,- € + 85,- € energie, internet (výška energií závisí od spotreby)

V prípade záujmu kontaktujte makléra:
Mgr. Henrieta Chabanová
tel. č.:
mail:

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Levice

NA PRENAJOM: Novostavba rodinného domu s bazénom v obci Zbrojníky
Prenájom 1.400,- €
NA PRENAJOM: Novostavba rodinného domu s bazénom v obci Zbrojníky

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na PREDAJOM novostavbu rodinného domu v obci Zbrojníky.Rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 653m2.Nachádza v pokojnej časti obce, nerušený susedmi, s výhľadom na...

Rodinný dom 281 m2 Zbrojníky
Prenájom 1.400,- €