Prenájom: Kancelárie 185 m2 v Žiline na Bulvári

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Tomáša Ružičku
185 m²
3
2
5
nie
nie
prenájom - Kancelárie - Novostavba
1.295,- € + energie+DPH, +energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

184928x zobrazená v zozname / 16824x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove v Žiline na Bulvári. Kancelárie sa nachádzajú na 2/3 podlaží, bez výťahu. Jedná sa o samostatný priestor s výmerou 185 m2 a disponuje vstupnou chodbou so vstavanými skriňami, halou, 5 samostatných kancelárií, kuchynky a skladu s policami. Každá z piatich kancelárií má dvere. Ďalej je tu veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC a umývadlom. Z troch kancelárií je výstup na vlastnú terasu. Parkovanie pre tri autá grátis v oplotenom areály budovy. V prípade potreby väčšieho počtu parkovacích miest je možnosť za poplatok od 35-50€ / mesiac za každé ďalšie auto. V kanceláriach sú prípojky na na inetrnet a pevné linky od Telecomu, zmluvu si riešia klienti individuálne. Kancelárie sú k dispozícii ihneď, majiteľ požaduje depozit vo výške 1-mesačného nájmu. Energetický certifikát na nehnuteľnosť vypracovaný nebol.

V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Žiline na ulici Tomáša Ružičku

Inzerovaný kanceláriu na ulici Tomáša Ružičku v Žiline v cene 1.295,- € je o 535 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Žiline. Rozloha je o 45 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 24 kancelárií v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Pozícia realitnej ponuky

1.295,- €
Cena nehnuteľnosti 185,- € 3.163,- €
185 m²
Celková rozloha 18.5 m² 2700 m²
185 m²
Úžitková plocha 18.5 m² 2700 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha185 m²
Úžitková plocha185 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-6 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.