Prenájom – KANCELÁRIE a SKLADY (11 m2 až 260 m2), BA - Pod. Biskupice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Dvojkrížna
25 m²
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
10,08 €/mes. s energiami bez dph, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

122749x zobrazená v zozname / 14356x zobrazená detailne / 282x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária BHS Reality ponúka na PRENÁJOM kancelárie a sklady na Dvojkrížnej ulici v Bratislave II – Podunajských Biskupiciach, v dvoch administratívnych budovách.

Ide o zabezpečený areál, v ktorom sa nachádzajú tri budovy, A, B a C – pozri schému areálu v obrazových prílohách. Nachádzajú sa tu kancelárie rôznych dispozícií a výmer, od najmenších (11 m2) po najväčšie (93 m2), podľa požiadaviek zákazníka sa dajú priestory prispôsobiť presne na mieru, prípadne sa dá prenajať aj celé poschodie a podobne.
Areál troch budov – novostavieb je kompletne oplotený s dvomi rampami na diaľkové ovládanie, s možnosťou vyhradeného parkovania za poplatok, je možné aj voľné parkovanie pred areálom bez poplatku. V každej z budov je možné pripojiť sa na rýchly optický internet (od UPC, príp. Telekom-u), v budovách je nainštalovaný monitorovací kamerový systém, elektrický vrátnik a ESZ alarm systém. Vstup do areálu a budov 24/7.

Budova A – v tejto budove sa nachádzajú kancelárske priestory na troch poschodiach (II., III. a IV. NP – nadzemné podlažie) a skladovacie priestory na prízemí budovy (I. NP). Súčasťou „A“ budovy je nákladný výťah s nosnosťou 700 kg. Na každom poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia - kuchynka a toalety. Niektoré kancelárie už majú nainštalované klimatizačné zariadenie. Okrem kancelárií je možné si v budove „A“ prenajať aj vykurované skladovacie priestory, od 70 m2 do 260 m2 (sklady sú momentálne obsadené!).

Budova B – ponúka prenájom kancelárskych priestorov na dvoch poschodiach, na II.NP a III. NP. Výmery jednotlivých kancelárií sa pohybujú od 21 m2 do 32 m2, v prípade potreby je možné upraviť (zväčšiť) priestor spojením viacerých susediacich kancelárskych priestorov.

Budova C – (momentálne obsadená !) samostatná menšia administratívna budova vhodná pre jediného nájomcu. Priestory sa nachádzajú na dvoch podlažiach s výmerou 64 m2. Priestor na prízemí (32 m2) sa môže použiť ako kancelária alebo recepcia, je so sociálnym zázemím, na poschodí po schodisku sa nachádza horná kancelária (32 m2).

Cena za prenájom kancelárskych priestorov na 1., 2. a 3. poschodí je :
cena za 1m2 (bez klimatizácie) je 6,-€/m2/mes. + Energie 3,50€/m2/mes. + DPH.
cena za 1m2 (s klimatizáciou) je 6,-€/m2/mes. + Energie 4,08€/m2/mes. + DPH.

Cena za prenájom kancelárskych priestorov na prízemí je :
cena za 1m2 (bez klimatizácie) je 6,66€/m2/mes. + Energie 3,50€/m2/mes. + DPH.
cena za 1m2 (s klimatizáciou) je 6,66€/m2/mes. + Energie 4,08€/m2/mes. + DPH.

Cena za prenájom skladov.


Za 1m2 sa účtuje: 5,-€/m2/mes. + Energie 3,50€/m2/mes. + DPH.


Priestory sú k dispozícií ihneď, v obrazových prílohách sú zobrazené iba niektoré – vzorové kancelárie.

Kontakt: Iva Bedejová, , email:



© Popis nehnuteľnosti – text a obrazové prílohy sú majetkom a autorským dielom spoločnosti BHS Reality.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Dvojkrížna

Inzerovaný kanceláriu na ulici Dvojkrížna v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 10,- €/mes. je o 226 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 103 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 kancelárií v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948585.., uveďte číslo ponuky ZR-BH...

Pozícia realitnej ponuky

10,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 10,- €/mes. 1.200,- €/mes.
25 m²
Úžitková plocha 25 m² 169 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha25 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadenienezariadený
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BHSI-30 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny