Prenájom kancelárie v historickej budove na Palisádach, 115 m2

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Palisády
115 m²
neuvedené
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - Kancelárie
10,90 €/m2/rok Energie:
5 € / mes
+5,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

48014x zobrazená v zozname / 6566x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

Historický administratívny objekt po kompletnej rekonštrukcii v lokalite Palisády, 24 h recepcia, v každom celku merač el. energie, výška priestorov je 3,5 m, plávajúce podlahy, koberce klimatizácia, svietidlá.

Voľné kancelárie -


Uzatvorený celok 115,5 m2 - 2 väčšie, 2 menšie kancelárie, recepcia, kuchynka, toalety
priestory č.1.01 - 1.09 - 115.5 m2

Cena za prenájom kancelárskych priestorov je d o h o d o u v závislosti dĺžky nájmu. O výške nájmu je možné vždy rokovať! Pre rokovanie o cene zasielame NÁVRH ceny (ponuku) na prenájom nebytových priestorov nasledovne:

Návrh ceny nájomného 1. Nadzemné podlažie:


Na dobu viac ako 60 mesiacov : od 10,90€/m2/mesiac (bez DPH) nižšie
na dobu do 36 mesiacov : do 12,90€/m2/mesiac (bez DPH)

Preddavky na služby:


5,-€/m2/mesiac (bez DPH) – v uvedenej cene sú zahrnuté preddavky aj na vlastnú spotrebu elektrickej energie, strážnu službu a všetky náklady spojené s nájmom v objekte (kúrenie, klimatizácia, vodné, stočné, odvoz odpadu, upratovanie spoločných priestorov a pod.). Elektrická energia vrátane energie na klimatizáciu v prenajatých kancelárskych priestoroch sa účtuje na základe samostatných meračov podľa skutočnej spotreby energie.

Parkovanie:


Parkovacie státia v podzemnej garáží pre zamestnancov nájomcu: 190€/1 parkovacie státie/ mesiac (bez DPH) - cena zahŕňa všetky náklady a služby spojené s parkovaním osobného vozidla.


Pri vchode do objektu je na prízemí miestnosť strážnej služby s dvadsaťštyrihodinovou prevádzkou, nakoľko vstup osôb do objektu je chránený. Strážna služba zároveň plní aj funkciu recepcie.
Z technického hľadiska sú ponúkané kancelárske priestory vybavené elektronickou zabezpečovacou signalizáciou, elektronickou požiarnou signalizáciou, štruktúrovanou kabelážou a optickou prípojkou V kancelárskych priestoroch sú individuálne ovládateľné klimatizačné jednotky a samostatné meranie spotreby elektrickej energie.

K dispozícii sú i vlastné podzemné garáže vo vedľajšej budove s možnosťou prenájmu vyhradených parkovacích staní. Pre nájomcu sa ponúka okrem možnosti parkovania v podzemnej garáži v novopostavenom objekte na Štetinovej ulici,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Palisády

Inzerovaný kanceláriu na ulici Palisády v Bratislave - Staré Mesto v cene 11,- €/m2/rok je o 1.422 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 102 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-42...

Pozícia realitnej ponuky

11,- €/m2/rok
Cena nehnuteľnosti 9,- €/m2/rok 156,- €/m2/rok
115 m²
Celková rozloha 115 m² 1100 m²
115 m²
Úžitková plocha 115 m² 1100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha115 m²
Úžitková plocha115 m²
Poschodieneuvedené
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-42843 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny