Prenájom kancelárií blízko centra mesta Nitra.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
12 m²
2
po rekonštrukcii
nie
prenájom - Kancelárie
150,- €/mes. +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

71077x zobrazená v zozname / 15846x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory blízko centra v Nitre. Veľkosť kancelárie od 14 m2 a cena nájomného je stanovená dohodou od 180,-Eur s DPH vrátane energií. Preddavkové platby na energie (teplo, el. energie, vodné, stočné a zrážková voda ) cca 0,8EUR/ m2/ mesiac + DPH. Parkovanie verejné, bezproblémové. V prípade záujmu ma kontaktuje na telefónom čísle .

Fotografie ako aj text uvedené v inzeráte boli vyhotovené RK Molni s.r.o. a slúžia výhradne pre účely inzercie RK Molni s.r.o. Fotografie ako aj text sú majetkom RK Molni s.r.o. patria jej ako duševné právo a neslúžia na ďalšie použitie, alebo rozmnožovanie. V prípade, ak fotografie alebo text v tomto inzeráte sú použité bez súhlasu RK Molni s.r.o., RK si vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5.000,-Eur. Týmto čitateľ inzerátu berie na vedomie vlastníctvo k uvedeným fotografiám a je si vedomí právneho a finančného postihu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Nitre

Inzerovaný kanceláriu v Nitre v cene 150,- €/mes. je o 40 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Nitre. Rozloha je o 191 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Nitre.

Pozícia realitnej ponuky

150,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 100,- €/mes. 1.100,- €/mes.
14 m²
Celková rozloha 5 m² 241 m²
12 m²
Úžitková plocha 5 m² 241 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha14 m²
Úžitková plocha12 m²
Počet poschodí2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-8 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny