Prenájom kancelárií Bratislava II, Bajkalská, cena: 135 € /m2/rok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Bajkalská
25 m²
neuvedené
prenájom - Kancelárie
135,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

95599x zobrazená v zozname / 23140x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v Ružinove na Bajkalskej ulici. Rozmery kancelárií 17 m2 a 25 m2 v novozrekonštruovanej budove s vlastným parkovaním - 2 parkovacie miesta ku každej kancelári v cene nájmu, kde sú taktiež zahrnuté všetky poplatky (elektrika, voda, kúrenie, upratovanie). Cena: 135€ /m2/rok. (ceny bez DPH). Dobrá poloha, okamžitý výjazd na obchvat. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov na ulici Bajkalská

Inzerovaný kanceláriu na ulici Bajkalská v Bratislave - Ružinov v cene 135,- €/mes. je o 735 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 262 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

135,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 8,- €/mes. 8.300,- €/mes.
25 m²
Úžitková plocha 1 m² 830 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha25 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-490 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.