Prenájom kancelárií na Kramároch, 20m2 -520m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Bárdošova
520 m²
6
1
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - Kancelárie
15,- €/m2/mes. +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

45028x zobrazená v zozname / 5582x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Prenájom kancelárskych priestorov na Kramároch - BIZNIS CENTRUM, Bárdošova ulica, budova je po čiastočnej rekonštrukcii, modernizácii interiéru
vybavenie priestorov: koberce, vertikálne žalúzie, kancelárie sú klimatizované - so samostatným ovládaním každej klimatizačnej jednotky , štruktúrovaná kabeláž EPS, EZS, prístup do budovy: cez deň recepcia s obsluhou inak NON-STOP prístup 24 /7, v noci je budova napojená na PCO PULT, INTERNET - možnosť pripojenia cez optický kábel cez spoločnosť RAINSIDE, VNET, SWAN, poštové schránky, záložný zdroj, možnosť využívať zasadačku na 4. posch, vlastná kotolňa, 3x osobný výťah . Poschodia sú uzatvorené - ovládané elektronickým vrátnikom.

Voľné priestory: časť 1. poschodia o celkovej výmere 520 metrov
Na poschodí cca 17 kancelárií o rôznych výmerách kancelárií od 20m2 do 36 m2 ,
Kancelárie majú vchod z chodby ale niektoré sa dajú medzi sebou prepojiť aj dverami ,samozrejme dá sa prenajať aj po jednej kancelárii .
Jeden priestor je vhodný pre väčšiu firmu veľkopriestor o výmere - 58 m2 .

Cena za nájom a služby s tým spojené : 180,-EUR /rok /m² + DPH t.j. za 1 m²/ 15,00EUR+ DPH /mesiac . Cena je bez telefónu a internetu , možnosť objednať : INTERNET : optika - RAINSIDE , SWAN , Tcom.
Parking - garážový dom 1 miesto : 900,-EUR /rok +DPH = 1080 ,- s DPH t.j. 90,-EUR s DPH/mesiac
Parkovanie pre návštevy : dvor cca 30-60 min .( nie na celý deň )

Cena zahŕňa všetky služby spojené s užívaním priestorov : el. energia, voda, teplo – vlastná kotolňa , upratovanie, klimatizácia , odvoz komunálneho odpadu , užívanie spoločných priestorov, používanie kuchyniek ,toalety (dopĺňané - toaletný papier, mydlo , utierky) možnosť zriadenia sídla spoločnosti , poštový priečinok reklamná plocha , zasadacia miestnosť pre celú budovu na 4.posch. ( cca pre 10-12 ľudí ) , (okrem telefónnej linky a internetu ), Počas celého roka je zabezpečená údržba chodníkov, zelene a v zime odpratávanie snehu.
Nájom na dobu neurčitú výpovedná lehota 3 mesiace. Kaucia 2 mesačný nájom s DPH.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Nové Mesto na ulici Bárdošova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Bárdošova v Bratislave - Nové Mesto v cene 15,- €/m2/mes. je o 8.492 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 152 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 kancelárií v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-41...

Pozícia realitnej ponuky

15,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 6,- €/m2/mes. 15,- €/m2/mes.
520 m²
Celková rozloha 12 m² 40372 m²
520 m²
Úžitková plocha 12 m² 25999 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha520 m²
Úžitková plocha520 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-41489 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny