Prenájom kancelárii v BA - Nové Mesto, Bojnická ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Bojnická
47.7 m²
neuvedené
3
po rekonštrukcii
prenájom - Kancelárie
83,- €/rok Energie:
33 € / mes
+33,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

169852x zobrazená v zozname / 22430x zobrazená detailne / 285x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove po kompletnej rekonštrukcii, v Bratislave - Nové Mesto, Bojnická ulica

Popis nehnuteľnosti:


Kancelárie sú kompletne zrekonštruované /podlahová krytina – koberec, plastové okná, štruktúrovaná kabeláž/, kuchynka a WC sú na chodbe.
K budove patrí parkovisko, ktorého plocha je k dispozícii - parkovanie je bezplatné bez ohľadu na dĺžku parkovania. Areál, v ktorom sa objekt a parkovisko nachádzajú, je počas celého dňa zabezpečený kamerovým systémom. Priamo pri vstupe do areálu sa nachádza zastávka autobusovej linky MHD č 57.

Voľné priestory na prenájom:


3 samostatné kancelárie:15,55 m2, 15,80 m2 a 16,35 m2.

Cena: 83,– €/m2/rok + 33,20 €/m2/rok za energie a služby


+ upratovanie (rozsah stanovený podľa osobného dohovoru)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Nové Mesto na ulici Bojnická

Inzerovaný kanceláriu na ulici Bojnická v Bratislave - Nové Mesto v cene 83,- €/rok je o 687 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 317 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 kancelárií v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-JS...

Podrobné informácie

Celková rozloha47.7 m²
Úžitková plocha47.7 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Parkovanievlastné vyhradené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JS-116 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.