Prenájom kancelárií na ul. Svornosti 32 m2, 45m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Ulica Svornosti
32 m²
5
4
nie
prenájom - Kancelárie - Novostavba
7,- €/m2/mes. Energie:
3 € / mes
+3,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

231422x zobrazená v zozname / 16856x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

Prenájom kancelárskych priestorov s klimatizáciou, nachádzajúce sa pri hlavnej ceste Ul. Svornosti, na výpadovke z Bratislavy, smer Rovinka -Šamorín. Administratíva budova bola skolaudovaná v roku 2010. Pozostáva z 5 podlaží o celkovej ploche cca 1840 m2. Na prízemí sa nachádzajú obchodné priestory. Na každom poschodí sa nachádzajú kancelárie o výmere cca 44 m2, 35m2 a 23m2. Podlažie je v strede predelené chodbou. V strede chodby sa nachádza soc. zázemie – kuchynka vybavená spotrebičmi –mikrovlnná rúra, umývačka riadu ,sprchový kút, toalety pánske a dámske. Budova je postavená z kvalitných materiálov, energetickej triedy A+. Kancelárie sú klimatizované, kúrenie a chladenie fancoil systémom s tepelným čerpadlom. Okenné výplne izolačné trojsklo Optický kábel. Objekt je 24 hod. monitorovaný – alarm a kamerový systém. Moderný osobný výťah. Parkovisko pre cca 100 osobných áut. Ku každej kancelárii 1 parkovacie miesto zdarma. Vybavenosť: klimatizácia, optický kábel, rýchlostný internet, upc, ISDN, telekom. siete, alarm, možnosť napojenia sa na bezpečnostný pult RAVI., kamera, výťah.
V cene parkovanie pred budovou. Neobmedzený prístup do kancelárskych priestorov 7/24/365.

Voľné kancelárie : 4. poschodie - jedna kancelária 32m2 ,

3.poschodie - jedna kancelária 45m2


cena: 10,-EUR/m2/mesiac včítane energií

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Ulica Svornosti

Inzerovaný kanceláriu na ulici Ulica Svornosti v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 7,- €/m2/mes. je o 295 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 96 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 kancelárií v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-47...

Pozícia realitnej ponuky

7,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 4,- €/m2/mes. 10,- €/m2/mes.
45 m²
Celková rozloha 26 m² 150 m²
32 m²
Úžitková plocha 25 m² 150 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha32 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-47977 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny