Prenájom kancelárskeho priestoru v komplexe AB Hliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Považany
Ulica.: Hliny
46.45 m²
prenájom - Kancelárie - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

632x zobrazená v zozname / 96x zobrazená detailne / 96x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom administratívny priestor o výmere 46,45 m2 v trojpodlažnom administratívnom komplexe AB Hliny v dostupnej lokalite Považskej Bystrice.

Administratívny komplex AB Hliny sa nachádza na ulici Hliny 1412. Priestor je situovaný na 1. NP a disponuje kompletným zariadením vo vysokom štandarde. Je vhodný na okamžité nasťahovanie sa či už pre lekársku ambulanciu alebo zverolekára.

Priestory sú prenajímané v kvalitnom štandarde kategórie „A“. Cena za prenájom je na vyžiadanie. Všetky miestnosti sú klimatizované so samostatným ovládaním. V administratívnom priestore sú interiérové dvere, keramická dlažba, úsporné stropné osvetlenie a štruktúrovaná kabeláž. Steny priestoru je potrebné premaľovať. K dispozícii je zariadená kuchynka. Celý priestor je chránený zabezpečovacím systémom, elektronickým požiarnym systémom a nonstop monitorovacou strážnou službou. Parkovanie je zabezpečené na verejnom bezplatnom parkovisku, kde je k dispozícii dostatok parkovacích miest s možnosťou privátneho parkovania pre nájomníkov.

Lokalita:



Administratívny komplex AB Hliny sa nachádza pri hlavnej ceste v smere na Rajec s dobrou dostupnosťou z centra mesta a diaľnice D1. Veľkou výhodou administratívneho komplexu je, že priamo v objekte sa nachádzajú obchody, potraviny COOP Jednota, kaviareň s reštauráciou, lekáreň a bankomat.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha46.45 m²
Statusaktívne
Parkovanieáno
Zariadenienezariadený
Energetický certifikátB
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--86 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.