PRENÁJOM kancel. priestor, Ružinov, ul. Sv. Vincenta, 82, 60m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Sv. Vincenta
82.6 m²
prízemie
4
áno - 3 autá
pôvodný
nie
áno
prenájom - Kancelárie
700,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

42964x zobrazená v zozname / 10953x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom zariadený kancelársky priestor na ul. Sv. Vincenta v Metskej časti Ružinov, BA II., prízemie, celková výmera 82,60 m2 + 3x vlastné garážové státie v suteréne objektu + samostatný murovaný priestor v suteréne, veľké plastové okná, bezpečnostné dvere, alarm, intercom, štrukturovaná kabeláž, ISDN, klimatizácia.

Príjemný , kompletne zariadený kancelársky priestor s atypickým usporiadaním interiéru sa nachádza na prízemí polyfunkčného domu, kolaudácia 2006 na konci slepej ulice v lokalite novostavieb mestskej časti Ružinov.

POPIS: vstupná predsieň, komunikačná chodba, kancelária a recepcia oddelená priečkou, centrálna kancelária, archív, kuchynka, WC s umývadlom, kancelária.

Priestory sú zariadené kancelárskym nábytkom, úložné priestory a police, podlahy: parkety, koberce, dlažba, drevené interiérové dvere, sádrokartónové stropy s osvetlením,vnútorné vertikálne žalúzie, kuchynská linka s nerezovým dresom, toaleta s umývadlom.

Výborná poloha a dopravná dostupnosť s priamym napojením na Tomášikovu ulicu, kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti hotel Bratislava, ihneď voľný.

Cena mesačného nájmu za kancelársky priestor : 700,- eur/mesiac + 3x garážové státie 100,- eur/mesiac/ 1 státie + murovaný priestor v suteréne 50,- eur/mesiac + energie, IHNEĎ VOĽNÉ.

TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov na ulici Sv. Vincenta

Inzerovaný kanceláriu na ulici Sv. Vincenta v Bratislave - Ružinov v cene 700,- €/mes. je o 2.158 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 203 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GR...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 8,- €/mes. 8.300,- €/mes.
82.6 m²
Celková rozloha 1 m² 830 m²
82.6 m²
Úžitková plocha 1 m² 830 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha82.6 m²
Úžitková plocha82.6 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetiné
Kúpeľňanie
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno - 3 autá
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GR-593 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny