PRENÁJOM KRÁSNEHO 6-IZBOVÉHO BYTU V RODINNOM DOME / DEVÍN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Naša realitná kancelária Legacy, ponúka na prenájom luxusný 6-izbový byt v rodinnom dome, so samostatným vchodom a alarmom. Vjazd autom je zabezpečený bránou na elektrické ovládanie, kde sa vojde priamo do garáže, k dispozícii sú dve parkovacie miesta, ďalej schodisko, takže vojdete "suchou nohou" do bytu. Tento krásny byt je rozlohovo veľmi štedrý, má 225 m2.

Obývačka s jedálenským priestorom je najväčšia miestnosť, nachádza sa tu klimatizácia, rohová sedačka, pohodlné kreslo, nábytok vhodný na knihy, dekorácie..., televízor, jedálenský stôl + osem stoličiek, krb na tuhé palivo, ktorý Vám dodá nielen teplo, ale určite spríjemní dni a hlavne poskytne pohodu počas večerov. Na oknách sú žalúzie, ovládané diaľkovo. Z obývačky je vchod na veľkú terasu s elektrickým ovládaním markízy. Ako bonus je priamy výhľad na hrad Devín.

Ďaľšie izby - spálne, alebo pracovne, všetky sú nepriechodné, poskytujú súkromie. Vybavené sú posteľami, stolíkmi a každá má buď veľkú šatníkovú skriňu, alebo murovaný samostatný šatník, jedna z nich má aj svoju lodžiu.

Kuchyňa s lodžiou a samostatnou špajzou, má kuchynskú linku v tvare L, chladničku s mrazničkou, kombinovaný sporák, umývačku riadu, rýchlovarnú kanvicu...

V byte sa nachádzajú dve veľmi pekné kúpeľne, menšia má sprchovací kút, dve umývadla a väčšia sprchovací kút, rohovú vaňu, umývadlo, pračku, toaletu. Ďalšia toaleta je samostatná a ešte menšia technická miestnosť, kde je vlastný kotol. Prípojky ku káblovej televízii Skylink sú v každej izbe.

Tento krásny byt je vhodný pre rodinu, prípadne firmu, dá sa po dohode s pánom majiteľom dozariaďovať, alebo si môžete priniesť ešte vlastné zariadenie.
Za domom je altánok s krásnou trávnatou plochou, vhodný na grilovačku, párty a skvelý oddych.
Nežiadúce sú zvieratká voľne sa pohybujúce po byte, alebo dvore, okrem teráriových a akváriových, tiež po dohode s pánom majiteľom.
Byt je veľmi pekný, čistý, priestranný, voľný hneď k nasťahovaniu, je na prvom poschodí, má aj samostatný vchod z boku domu, okrem vchodu cez garáž.

Prenájom bytu je minimálne na rok, vopred sa platí mesačné nájomne a pri podpise Zmluvy sa skladá kaucia vo výške 2. mesačných nájmov. Nájom 1500.- eur + 250.- energie.

Devín, jedna z mestských častí Bratislavy je vzdialená od Karlovej Vsi a Devínskej Novej Vsi pár km. Dostupnosť je aj MHD. V Devíne sa nachádza kultúrny dom, obchod, reštaurácie, kaviareň, vináreň, materská škola, súkromná škola so zameraním výučby v anglickom jazyku, kostol, služby ako autoservis, kaderníctvo a iné. Zaujímavosťou je hrad Devín, cyklotrasa do susedného Rakúska, vrch Devínska Kobyla.

V prípade vážneho záujmu, Vám rada nehnuteľnosť ukážem a poskytnem ďalšie informácie na tel. č. .






Podobné realitné ponuky