Prenájom krásny 1 izbový byt, Bakošova ulica, Bratislava IV. Lamač

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom krásny, zrekonštruovaný a zariadený 1 izbový byt v blízkosti lesa - Bratislava IV.- Lamač, na ulici Bakošova. Byt sa nachádza na 3/7 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Výmera bytu je 43 m2 s priestrannou kuchyňou. Volný je od 1.6.18 a je vhodný pre max. 2 osoby.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je po kompletnej rekonštrukcii, má vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná, plávajúcu podlahu, dlažbu, peknú kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi
(chladnička, plynový sporák, digestor). Prenajíma sa kompletne zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - práčka, televízor.
PLATBY:
Nájom je 450 eur vrátane energií a Tv sig., depozit, provízia pre RK je 300 eur.
LOKALITA:
Tichá lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko/lekáreň,škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky, v okolí je veľa zelene s dobrou dostupnosťou na MHD,rýchle spojenie do centra, dobré parkovanie. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky

METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe
Prenájom 540,- €/mes.
METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe

METROPOLITAN │Svetlý slnečný 1,5 izbový byt s parkovaním na prenájom BORY HOMEByt sa nachádza v novostavbe a dispozične pozostáva z obývacej miestnosti, kuchynského priestoru s novými spotrebičmi (chladnička...

1-izbový byt 53 m2 Bratislava - Lamač / Dominika Tatarku
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe 540,- €/mes. 1-izbový byt 53 m2 Bratislava - Lamač
Dominika Tatarku
prenájom