Prenájom:Nádherný 4-izb.RD,novostavba,429m2,KošiceIV-Barca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na dlhodobý prenájom zariadený 4-izbový rodinný dom, novostavbu, v mestskej časti Košice IV – Barca, situovaný v slepej ulici.

Dom typu bungalov bol postavený z kvalitných materiálov určený pre vlastné bývanie. Na pozemku je murovaná garáž s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie.

Pozostáva z troch samostatných izieb, v ktorých sú vstavané roll - dor skrine. Kúpeľňa s krásnym keramickým obkladom a dlažbou, murovaným sprchovacím kútom, vaňou a toaletou. Komora, technická miestnosť.

Obývačka je prepojená s kuchyňou. Moderná kuchynská linka vyrobená na mieru s množstvom úložného priestoru, so vstavanými spotrebičmi - umývačka riadu, plynová varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou...Nachádza sa tu kozub, ktorý Vám v chladnom období urobí príjemnú atmosféru a prieduchmi vykúri celý dom. Z tejto časti je výstup do útulnej záhradky, kde je vytvorené jazierko s rybičkami.

Podlahové vykurovanie ako aj ohrev vody zabezpečuje plynový kotol. V dome je klimatizácia, zabezpečovacie zariadenie s GSM, kamerový systém.

Krásne upravená záhrada s množstvom zelene, altánkom so sedením a krbom. Predný dvor je vyložený vymývanou dlažbou, kde je možné zaparkovať aj dve autá.

Energetický certifikát B.

Po dohode možnosť úpravy objektu podľa želania a účelu klienta aj na komerčné účely.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá 1 mesačný nájomný depozit + úhrada nájmu za jeden mesiac vopred vrátane energií.
Cena nájmu : 1300,- €/mesiac + energie ( mesačné predpokladané náklady na energie cca 130,- € ).



Klienti so záujmom o obhliadku, alebo podrobnejšie informácie, kontaktujte prosím realitného makléra: Ing. Michaela Borguľová t.č: , smskou, alebo emailom na

ZARA REALITY s.r.o. spolupracuje s tými najlepšími finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas aj peniaze.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Barca