Nadštandardný 4i RD s rozľahlou záhradou, BA-Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS, a. s., ponúka na dlhodobý PRENÁJOM nadštandardný 4i RD s rozľahlou záhradou vo výnimočnej a vyhľadávanej lokalite - Rusovce.

Úžitková plocha: 141,9 m2 + átrium 14,5 m2 a terasa 27 m2
Pozemok: 650 m2

Charakteristika:
Moderné a nadčasové riešenie domu bolo navrhnuté renomovanou architektonickou kanceláriou. Novostavba bola kolaudovaná v roku 2019, realizovaná vo vysokom nadštandarde, vrátane použitých materiálov. Dom je súčasťou trojdomu, má vlastnú záhradu a 3 parkovacie miesta.

Dispozícia a vybavenie:
Dom je čiastočne zariadený (vstavaný nábytok, kuchyňa, spotrebiče, svietidlá) interiérové zariadenie je vo vysokom nadštandarde.

- Vstupná hala/šatník, technická miestnosť, kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, kúpeľňa, šatník, 3 izby, kúpeľňa, átrium, terasa
- Prepojenie kuchyne s jedálňou a obývacou izbou poskytuje veľkorysý priestor, ktorý môžete využiť na príjemné posedenie s rodinou. Dobré jedlo si vychutnáte v nádhernom interiéri alebo na terase, ktorá je obklopená príjemnou zeleňou. Hlavná spálňa prináša komfort vlastnej kúpeľne s toaletou. Ďalšie 2 spálne majú k dispozícii druhú kúpeľňu. Výhľad do átria si vychutnáte nielen z obývacej izby, ale tiež zo spálne a kúpeľne.

Zvýšenie nadštandardu (klimatizácia, krb, TV atď.) je možné po vzájomnej dohode.

Lokalita:
Dom sa nachádza sa v ucelenej novej lokalite prevažne nadštandardných rodinných domov s priamym kontaktom prírody v Bratislave - Rusovce, Longobardská ulica (na hranici k. ú. Rusovce a Čunovo). K domu je prístup z mestskej asfaltovej komunikácie a chodníka s verejným osvetlením v jednosmernej ulici, pokojné prostredie s príjemnou atmosférou. V lokalite je čulý komunitný život (detské ihrisko s oddychovou zónou pre rodiny a ohnisko/grilovanie) a dobré susedské vzťahy. Výnimočnosť domu zvyšuje možnosť priameho vstupu z jeho zadnej časti na slepú asfaltovú komunikáciu, ktorá vedie priamo k blízkym Čunovským jazerám a do prírodnej rezervácie Lužné lesy – Dunajské luhy, ktoré poskytujú široké možnosti celoročného využitia voľnočasových aktivít. Neďaleko domu sa nachádza cyklistická hrádza ako aj centrum vodných športov – Čunovo Divoká voda.

Občianska vybavenosť:
V blízkosti domu (200 m) je zástavka MHD. Služby hotela Ponteo ( wellness centrum, squash, beach volleyball, bowling, tenisová škola, reštaurácia, kaviareň) sú dostupné vo vzdialenosti cca 500 m.

V širšom okolí ( Rusovciach) sa nachádza zdravotné stredisko, škôlka, škola, potraviny. Dobrá dopravná dostupnosť do centra mesta ( mimo špičky 15 min. autom, 25 minút autobusom). V dopravnej špičke je možnosť napojenia na diaľničný obchvat mesta.

CENA PRENÁJMU: 1.990,- EUR/mesiac + energie
K domu prislúchajú 3 parkovacie státia.
Dom je k dispozícii od septembra 2023.
TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky