PRENÁJOM nebyt. priestor, Majerníkova, 60,10 m2, NOVOSTAVBA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na prenájom presvetlený nebytový priestor s výkladom na prízemí na najfrekventovanejšom mieste mestskej časti Dlhé Diely, BA IV., Majerníkova ul., celková výmera 60,10 m2.
Podlahy- betónový poter na ktorom je položený koberec, výklad- hliníkové okná s dvojsklom, WC s umývadlom, kuchynka, znížené sadrokartónové stropy s osvetlením, radiátory, plynový kotol so zásobníkom vody, termostat, sociálne zázemie- kuchynský kút, WC.
Priestor s výbornou dispozíciou je ideálny na obchodné ale aj kancelárske využitie, nachádza sa na viditeľnom mieste v úplnom centre miestnej časti s orientáciou priamo na Majerníkovu ulicu, v bezprostrednej blízkosti pešej zóny, potravín BILLA, MHD , kaviarne, reštaurácie, optiky.

Cena nájmu: 500,- EUR/mes + DPH = 600,-EUR/mesiac vrátane DPH + 30,- EUR/mesiac zálohové platby správcovskej spoločnosti + elektrina a plyn.
Priestor je voľný od 01.12.2019 .

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky

Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ...
Prenájom Cena v RK
Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ...

Skvelá obchodná príležitosť na rozbeh Vášho podnikania!Ponúkame na prenájom obchodný priestor v Bratislave, mestská časť Karlova Ves, v nákupnom centre OC Galéria Bratislava Lamač. Celková plocha je 44,4...

Obchodné priestory 44 m2 BA - Karlova Ves
Prenájom Cena v RK
Hľadám pre klienta nebytový priestor Hľadám pre klienta nebytový priestor Prenájom Cena v RK
Hľadám pre klienta nebytový priestor

Pre klienta hľadáme obchodný priestor vhodný na podnikanie na prenájom . Priestory hľadáme v celej Bratislave.Typ priestoru:Obchodný priestorKancelársky priestorSkladový priestorIný nebytový priestorPožiadavky:Veľkosť: 150 - 400m2PrízemieParkovanie / dostupnosť automIdeálne open space...

Obchodné priestory 0 m2 Bratislava - Dlhé diely
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ... Cena v RK Obchodné priestory 44 m2 BA - Karlova Ves prenájom
Hľadám pre klienta nebytový priestor Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Bratislava - Dlhé diely prenájom