PRENÁJOM nebytový priestor 147,76 m2 s terasou,REZERVOVANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom priestranný nebytový priestor s terasou po rekonštrukcii, BA IV, Janotova ulica, celková výmera 147,76m2, vnútorná plocha 104,72 m2 + terasa 43,04 m2, tehla + zateplenie, vlastné kúrenie- plynový kotol, plastové okná a vstupné dvere, podlahy -dlažba v interiéry aj na terase, dámske a pánske WC.

Rekonštrukcia interiéru bola realizovaná v roku 2016. Vo vnútornej časti je nehnuteľnosť rozdelená momentálne na dva priestory, priestor je dobre presvetlený veľkými plastovými oknami a terasou.

Priestor sa nachádza na prízemí v nízko-podlažnom polyfunkčnom dome, na viditeľnom a frekventovanom mieste, ktorý je dobre viditeľný z hlavnej prístupovej cestnej komunikácie na sídlisko Dlhé Diely, nad križovatkou ulíc Molecova a Janotova. Priamo vedľa objektu taktiež prechádza chodník, ktorý vedie do podchodu smerom na predmetné sídlisko.

Nehnuteľnosť má potenciál na kaviarenské a obchodné účely, taktiež ako prevádzka služieb alebo po úprave ako sídlo firmy, ihneď voľné.

Podobné realitné ponuky

Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ...
Prenájom Cena v RK
Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ...

Skvelá obchodná príležitosť na rozbeh Vášho podnikania!Ponúkame na prenájom obchodný priestor v Bratislave, mestská časť Karlova Ves, v nákupnom centre OC Galéria Bratislava Lamač. Celková plocha je 44,4...

Obchodné priestory 44 m2 BA - Karlova Ves
Prenájom Cena v RK
Hľadám pre klienta nebytový priestor Hľadám pre klienta nebytový priestor Prenájom Cena v RK
Hľadám pre klienta nebytový priestor

Pre klienta hľadáme obchodný priestor vhodný na podnikanie na prenájom . Priestory hľadáme v celej Bratislave.Typ priestoru:Obchodný priestorKancelársky priestorSkladový priestorIný nebytový priestorPožiadavky:Veľkosť: 150 - 400m2PrízemieParkovanie / dostupnosť automIdeálne open space...

Obchodné priestory 0 m2 Bratislava - Dlhé diely
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, ... Cena v RK Obchodné priestory 44 m2 BA - Karlova Ves prenájom
Hľadám pre klienta nebytový priestor Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Bratislava - Dlhé diely prenájom