Prenájom 2-izb. bytu s predzáhradkou, projekt TILLIA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LIVIANTE exkluzívne ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadený 2-izbový byt s predzáhradkou. Tento veľmi útulný a svetlý byt sa nachádza v čerstvo skolaudovanej NOVOSTAVBE TILLIA, na ulici Ota Holúska v mestskej časti Bratislavy - Záhorská Bystrica. Bytový komplex poskytuje maximálne kľudné, útulné bývanie v uzavretom areáli, plnom zelene s vlastnou oddychovou zónou a detským ihriskom.

Byt má rozlohu 49,24 m2 + 49,40 m2 predzáhradka vrátane 12 m2 vydláždenej terasy + 2,8 m2 murovaná pivničná kobka. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu, pod ktorým sú umiestnené podzemné garáže. Byt sa prenajíma kompletne zariadený s možnosťou parkovania auta na vyhradenom vnútornom parkovacom státí v podzemnej garáži.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkovou skriňou, kde je umiestnený botník a pod. Z chodby sa vchádza do kúpeľne s toaletou, so sprchovacím kútom a umývadlom s úložným priestorom, ako aj automatická práčka. Oproti vchodovým dverám do bytu je vstup do plne zariadenej spálne s dostatočným úložným priestorom. Z chodby sa vchádza do dennej zóny - plne zariadená kuchyňa (vrátane umývačky riadu), prepojená jedálenským kútom s obývacou miestnosťou. Východ do predzáhradky je priamo z obývacej miestnosti. V predzáhradke je spevnená plocha vyložená dlažbou, kde je možné si uložiť exteriérový nábytok a zvyšná plocha je trávnatá.

Lokalita:
Bytový komplex Tillia je osadený do novo vybudovanej štvrte bytových a rodinných domov, pod lesom Malých Karpát, s kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, zdravotné stredisko, MHD, obchodné centrum Bory Mall, nová nemocnica Bory) a dobrou dostupnosťou do centra mesta ako aj na diaľnicu D1 smer Brno/Praha. Ide o mestskú časť Bratislavy - Záhorská Bystrica, ktorá ponúka nielen dobrú dostupnosť do centra mesta, ale aj nenahraditeľnú blízkosť a pokoj prírody. Obyvatelia si môžu naplno vychutnávať výlety, ako aj cykloturistiku. Ide o moderne rozvíjajúcu sa štvrť, ktorá stále naberá potenciál ideálneho miesta na bývanie.

CENA:
- nájomné 610,- €/mesiac + energie 170,- €/mesiac + vnútorné parkovacie státie 60,- €/mesiac
- vrátny depozit pre majiteľa bytu vo výške 1-mesačného nájomného
- provízia realitnej kancelárie


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 2 izbového  bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky
Prenájom 570,- €/mes.
Prenájom 2 izbového bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky

Ponúkame na prenájom novostavbu 2 izbového bytu v Záhorskej Bystrici, v projekte Karpatium, v pešej dostupnosti Malých Karpát. Rozloha bytu 59 m2 + terasa, prenajíma sa kompletne zariadený, byt je...

2-izbový byt 59 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Ota Holúska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 2 izbového bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky 570,- €/mes. 2-izbový byt 59 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Ota Holúska
prenájom