Prenájom novostavba 2 izbový byt, Bystrická ulica, Bratislava IV. DNV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom krásny, nezariadený, alebo zariadený 2 izbový byt v novostavbe (r. 2018). Byt je ešte neobývaný, v blízkosti Volkswagenu vo vyhľadávanej lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves, na ulici Bystrická. Nachádza sa v tehlovom bytovom zateplenom dome na 3/3 poschodí. Celková výmera bytu je 53 m2, z toho balkón má 5 m2. Izby majú samostatné vstupy, obývacia izba je prepojená s kuchyňou. Voľný je ihneď a je vhodný pre 2 dospelé osoby, prípadne 1 dieťa. Súčasťou je aj vyhradené parkovacie státie pri dome v uzavretom objekte.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je v novostavbe - plastové okná, izby - plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kúpelňa s vaňou, toaleta, kuchynská linka so spotrebičmi - chladnička s mrazničkou, práčka, umývačka riadu, vstavané skrine.
PLATBY:
Depozit: 600,-€, nájom: 550 ,-€ + energie cca 50 eur, provízia pre RK: 500,-€
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky