Prenájom novostavba 4-izbový RD, Rakúso, Breitensee

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľmi príjemnú nízkoenergetickú novostavbu 4-izbového rodinného domu na pozemku o výmere 650 m2 v pokojnej časti obce Marchegg - Breitensee.
Úžitková plocha domu je 85 m2, terasa 25m2. V dome je elektrické podlahové kúrenie a klimatizáci. Dom je zariadený kuchynskou linkou s nadštandardným vybavením el. spotrebičov (indukčná varna doska, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou a el. rúra) Ostatnými zariadenými izbami sú spálňa, obývacia izba s jedálňou, kúpeľňa (aj s práčkou). Súčasťou spojenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou je krb.

Na pozemku je priestor pre parkovanie 2 áut - vstup cez elektrické brány. V dome je tiež satelit a predpríprava na Internet.

Breitensee je súčasťou mesta Marchegg. Marcheggu mánkompletnú občiansku vybavennosť: škôlka, škola, obchody, banky, pošta, lekár. Nádherné okolie a všadeprítomná zeleň umožňuje bohaté možnosti pre aktívny relax vo forme prechádzok, bicyklovania či jazdenia na koňoch. Vlaková stanica poskytuje vlakové spojenie s Bratislavou - do 21 minút a s Viedňou - do 40 minút.

Mesačné nájomné:
850,- € + energie cca 150,- €


Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Gänserndorf