Prenájom: Priestor v OD na pešej zóne v Žiline 460 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Národná
460 m²
čiastočne prerobený
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK CENA DOHODOU, +energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

71849x zobrazená v zozname / 13215x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent Vám ponúka na prenájom obchodný priestor v centre Žiliny na pešej zóne. Ide o dvojpodlažnú budovu so vstupom cez pasáž z Národnej ulice. Priestor sa nachádza na poschodí a má výmeru 425 m2 + 35 m2 . Priestor je možné rozdeliť podľa požiadavky na menšie výmery. Z prvého na druhé podlažie sú nainštalované pohyblivé schody (eskalátor) a tiež pevné schodisko. Taktiež je tu osobný výťah, slúži na zásobovanie resp.presun personálu.Ďalej sa v suteréne budovy nachádzajú skladovacie priestory o celkovej výmere 70 m2. Nachádza sa tu nákladný výťah.
Priestory sú vhodné na prevádzkovanie obchodu, kancelárií, služieb, športu, zábavy, herne atď.
Majiteľ je ochotný podpísať aj dlhodobú nájomnú zmluvu na niekoľko rokov. Možnosť individuálnej dohody. Energetický certifikát na nehnuteľnosť vypracovaný nebol.

V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Žiline na ulici Národná

Rozloha je o 189 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 obchodných priestorov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Podrobné informácie

Celková rozloha460 m²
Úžitková plocha460 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniečiastočne
Energetický certifikátnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-67 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.