Prenájom obchodných priestorov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
Ulica.: Novomeského
88 m²
úplne prerobený
230/400V
áno
prenájom - Obchodné priestory
700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

111293x zobrazená v zozname / 13807x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame obchodné priestory do prenájmu o celkovej rozlohe 88m2. Priestor má samostatný vstup z ulice. Priestor prešiel kompletnou rekonstrukciou a daný do užívania 12/2020, Priestor sa sklada zo štyroch častí a to čast o rozlohe 78,97m2, 4,16m2 kuchynka a 2x wc 2,03m2 a 1,94m2. Nové podlahy, stierky, elektroinštalácia, sadrokartonevé steny. strop z časti sadrokartón a časť kazeta. K priestoru prislúcha kuchynka s wc a samostatné wc pre zákazníkov. Okna su z ulice výkladové, od záhrady len okná a balkonové dvere z možnosťou výstupu do záhrady. Vstup do priestorov je samostatný priamo z ulice. Cena nájmu je 700,-e plus Dph bez energií.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Žiare nad Hronom na ulici Novomeského

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Novomeského v Žiare nad Hronom v cene 700,- € je o 112 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Žiare nad Hronom. Rozloha je o 87 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Žiare nad Hronom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Žiare nad Hronom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915.., uveďte číslo ponuky ZR-10...

Podrobné informácie

Celková rozloha88 m²
Úžitková plocha88 m²
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1012207 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.