Prenájom - objekt na podnikanie, Brezno - Nemecká (BBMS-20)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte objekt vhodný na podnikanie? Ak je Vaša odpoveď áno tak pokračujte v čítaní. Realitná kancelária R&MZ si Vám dovoľuje ponúknuť priestranný objekt, ktorý je momentálne využívaný ako pohostinstvo. Nový nájomca môže pokračovať v zabehnutom podnikaní, prípadne môže objekt prispôsobiť, prestavať a využívať na iný účel (gastro prevádzka, lekáreň, penzión s podkrovným ubytovaním, prevádzka spojená s bývaním, ...). Nachádza sa v obci Nemecká medzi Banskou Bystricou a Breznom. Svojou skvelou polohou je lákadlom aj pre priaznivcov splavovania rieky a turistov. Neďaleko sú lyžiarske strediská Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok, bežkárske trate v Osrblí, alebo kúpele Brusno.

Neodmysliteľnou súčasťou objektu je krytá terasa (60 m²) so sedením cez ktorú sa dostanete do vnútra. Na bočnej strane objektu je druhá menšia veľmi príjemná krytá terasa (45 m²) s krbom a sedením.
1.NP pozostáva z priestrannej vstupnej miestnosti, kde sa momentálne nachádza bar so sedením (46 m²), jednej väčšej miestnosti (62 m²), dvoch menších miestností, kuchynky, dvoch skladov a dvoch toaliet. V pivničných priestoroch objektu sa nachádza sklad (45 m²) a kotolňa na pevné palivo (20 m²). Podkrovie je momentálne neobývané ale po prerábke z neho vznikne priestranný 3 –4 izbový byt. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Priestor pôsobí veľmi príjemným dojmom, rozhodne sa ho oplatí vidieť.
Mesačné nájomné 600€ + energie (plyn, voda, elektrina) + 1mesačný depozit + sprostredkovateľský poplatok.

V prípade záujmu je možné sa dohodnúť aj na kúpe objektu.

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky, prípadne prostredníctvom e-mailu.
Kontakt na makléra: Michaela Šuľková mobil: , e-mail :

Podobné realitné ponuky