Prenájom pekná dvojgarsónka, Bebravská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom peknú dvojgarsónku, Bratislava II. Vrakuňa, Bebravská ulica. Byt sa nachádza na 6. /zo 8 posch. panelového bytového domu s výťahom. Má orientáciu na juhozápad. Výmera bytu je 57,25 m2 + loggia s plochou 3,70 m2.
STAV BYTU:
Vo vstupnej chodbe je po celej stene roll-door skriňa. Z tejto chodby vedú dvere do kúpeľne s WC, spálne a obývačky s kuchynským kútom. V kúpeľni je okrem sanity automatická práčka. V priestrannej spálni je šatníková skriňa a ďalšie skrinky s úložným priestorom. V prípade potreby bude zariadená aj manželskou posteľou. V obývačke sa nachádza rohová rozkladacia sedačka s konferenčným stolíkom, TV a satelitný prijímač. Z obývačky sa vychádza na loggiu s plochou 3,70 m2 s výhľadom na zeleň a detské ihrisko. Kuchyňa je zariadená modernou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi - elektrická teplovzdušná rúra, plynová varná doska. Jej súčasťou je chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. V celom byte, okrem kúpeľne je plávajúca podlaha. Vchodové dvere sú bezpečnostné, vchod do bytu je z uzamykateľnej chodby, vchod do domu je na elektronický kľúč. K príslušenstvu bytu patrí pivničná kobka na rovnakom poschodí s plochou 3,85 m2.
Cena nájmu: 520,- € s energiami.
PLATBA:
Depozit - 520,-€, nájom - 520,- €, provízia RK -400,- €
LOKALITA:
V lokalite je dobrá sociálna vybavenosť, v blízkosti sú viaceré predškolské a školské zariadenia, nákupné možnosti - v bezprostrednej blízkosti je Tesco a OC Hron, ďalej Lidl, Billa a Kaufland. Zastávka MHD autobusov a trolejbusov sa nachádza cca 70 m od domu.
Máme záujem len o dlhodobý prenájom.

Podobné realitné ponuky