Prenájom pekný 3 izbový byt, Vývojová ulica, Bratislava V. Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom kompletne prerobený a zariadený 3 izbový byt o ploche 64 m2, nachádza sa na 2.poschodí/2 v zateplenom bytovom dome, v lokalite Bratislava V. - Rusovce, na ulici Vývojová. V bytovom dome sú iba 4 byty, vonku je možnosť sedenia, hojdačka, gril. Vlastné parkovanie v uzavretom dvore.
STAV BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 3 samostatných izieb, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt je po kompletnej rekonštrukcii - plastové okná so žalúziami, drevené parkety, dlažba, v dvoch izbách je klimatizácia. Byt má vlastné kúrenie, je kompletne zariadený vrátane spotrebičov, možnosť prenájmu aj bez zariadenia.
Cena prenájmu je 550,-Eur/mesiac + 150,-Eur energie + televízia a internet.
Kaucia je 700,-Eur. Provízia pre realitnú kanceláriu je 250,-Eur.
LOKALITA:
Výborná lokalita Bratislava V. - mestská časť Rusovce poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť - priamo pri dome je škola a škôlka, služby, reštaurácie, kaviarne, supermarket. V blízkosti je Rusovský park, detské ihriská, jazero a hrádza, možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, 120 m2, Rusovce, zariadený
Prenájom 1.000,- €
Prenájom 3 izbový byt, 120 m2, Rusovce, zariadený

KLIENT NEPLATÍ PROVÍZIU RK.REB.sk ponúka na prenájom 3 izbový byt v novostavbe rodinného domu, Balkánska ulica, Rusovce.Výmera bytu je 120 m2 + balkón pozdĺž celého bytu. Byt...

3-izbový byt 120 m2 Bratislava - Rusovce / Balkánska
Prenájom 1.000,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, 120 m2, Rusovce, zariadený 1.000,- € 3-izbový byt 120 m2 Bratislava - Rusovce
Balkánska
prenájom