Prenájom, Petržalka - 4 izbový byt, Tupolevova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Tupolevova
82 m²
8
5
4
prenájom - 4-izbový byt
780,- €
Ponúknite vlastnú cenu

598302x zobrazená v zozname / 31837x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt o rozlohe 82 m2 v Petržalke na Tupolevovej ulici na 5/8 poschodí. V byte je k dispozícii chladnička s mrazničkou, automatická práčka, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, TV. Nábytkom sú zariadené všetky izby. Izby sú nepriechodné. Bytový dom je zateplený a po kompletnej rekonštrukcii spoločných priestorov, vchod je slušný a tichý. Nájom je vhodný maximálne pre 4 osoby. Ide o vyhľadávanú lokalitu v strede Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou : obchody, reštaurácie, zdravotné stredisko, fitnes centrum, tenisové kurty, len pár minút do centra Bratislavy, s rýchlym napojením na diaľničný obchvat. Cena nájmu je 780,-EUR vrátane energií.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Tupolevova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Tupolevova v Bratislave - Petržalka v cene 780,- € je o 120 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 štvorizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-44...

Pozícia realitnej ponuky

780,- €
Cena nehnuteľnosti 680,- € 1.800,- €
82 m²
Celková rozloha 69 m² 243 m²
82 m²
Úžitková plocha 75 m² 133 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie5
Počet poschodí8
Počet izieb4
Statusaktívne
Balkónáno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-449334 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.