Prenájom, polyfunkcia/obchodné priestory Šaľa, Veča,...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom obchodný priestor o rozlohe 44,5m2, na prvom poschodí v novostavbe polyfunkčnej budovy na ul. Nitrianskej v Šali, mestskej časti Veča.
Budova dispozične pozostáva zo vstupnej haly, schodiska a troch podlaží, pričom na každom podlaží sa nachádzajú administratívne alebo obchodné priestory v rozlohe ( 22m3 až 45m3 ), s možnosťou prepojenia. Sociálne zariadenia sú umiestnené na každom poschodí.
Každý kancelársky a obchodný priestor má internetovú prípojku a dá sa prispôsobiť podla požiadaviek nájomcu. Vstup do budovy je možný hlavným vchodom s prednej časti alebo zadným vchodom kde je k dispozícii bezplatné parkovisko.
Budova s obchodnými a administratívnymi priestormi sa nachádza na dobre viditeľnom a neprehliadnuteľnom mieste pri hlavnom ťahu Nitra, Galanta, Bratislava.
Centrum mesta, ktoré je vybavené kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené pár minút od budovy.
Pokiaľ hľadáte priestor pre váš obchod alebo kanceláriu a potrebujete byť na viditeľnom a ľahko dostupnom mieste, tak ste ho práve našli.
Mesačný nájom je vo výške 412,-€/mes. + zálohovo za energie 23,-€/mes. K nájmu požadujeme a dvojmesačný depozit pri podpise zmluvy. Minimálna doba nájmu je jeden rok.
ID ponuky: SA-55891

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Šaľa

ŠAĽA • HĽADÁME OBCHODNO - PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR
Prenájom Cena v RK
ŠAĽA • HĽADÁME OBCHODNO - PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR

Ponúknite nám • hľadáme na dlhodobo:• priestor v centre, prípadne inej frekventovanej lokalite• s možnosťou prevádzky obchodu a služieb• výmera 150 -300m2...

Obchodné priestory 0 m2 Šaľa
Prenájom Cena v RK
Obchodné priestory na prenájom v meste Šaľa
Prenájom Cena v RK
Obchodné priestory na prenájom v meste Šaľa

Joyel reality Vám ponúka na prenájom obchodné priestory, ktoré sa nachádzajú v okresnom meste Šaľa na Dolnej ulici.Priestory sú prístupné priamo z ulice a variabilita podlažia umožňuje deliť priestory...

Obchodné priestory 0 m2 Šaľa / Dolná
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ŠAĽA • HĽADÁME OBCHODNO - PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Šaľa prenájom
Obchodné priestory na prenájom v meste Šaľa Cena v RK Obchodné priestory 0 m2 Šaľa
Dolná
prenájom