– PRENÁJOM, priestranný 1-izb. byt, Bebravská ul., Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom priestranný 1-izbový byt v 18 ročnom bytovom dome na Bebravskej ulici v Bratislave - mestská časť Vrakuňa.

Byt s podlahovou plochou 55 m2 + 10 m2 dvoj-loggia je situovaný na prvom poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom.

Nachádza sa tu vstupná chodba, priestranná obývacia izba spojena so spálňou, samostatná kuchyňa, kúpeľňa a oddelená toaleta. Kuchynská linka je vybavená potrebnými spotrebičmi: plynová varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, chladnička s mrazničkou, rohová lavica, stoličky a jedálensky stôl. V obývacej izbe je sedacia súprava a konferenčný stolík. V spálni sa nachádza manželská posteľ a vstavaná skriňa. Kúpeľňa je vybavená práčkou.

V blízkom okolí je prístupná kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu nákupné centrum Hron, prevádzky služieb, reštaurácie, neďaleko sú zastávky MHD, zdravotné stredisko, detské ihrisko. Parkovanie je bezproblémové priamo pred domom.

Mesačné nájomné je 350,- €/mes. + 125,- €/ mes. zálohové platby za energie. Províziu RK neplatíte.

Zodpovedný maklér: Helena Ceperková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom