Prenájom rekreačná Chata okr. Martin Valčianska dolina

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Reality AK ponúka na prenájom chatu sa nachádzajúcu sa v prekrásnom prostredí Malej Fatry vo Valčianskej doline asi 12 km od okresného mesta Martin.
Je to samostatne stojaci objekt situovaný v tichej lokalite na lúke pri okraji lesa, orientovaný východo - západným smerom. Vzhľadom na polohu je výnimočne vhodný na aktívny a pasívny odpočinok (turistika, lyžovanie). Od lyžiarskeho strediska Snovland Valčianska dolina je vzdialený cca 800 m.
Je to dvojpodlažná stavba. Má tri izby. V prízemí sa nachádza väčšia obývacia miestnosť spojená s terasou, jedálenským a kuchynským kútom. Vedľa kuchyne je postavený krb a klasická piecka na pevné palivo. V prízemí je tiež sprchovací kút a WC. Z obývacej miestnosti sú schody na poschodie, kde sú dve spálne, z ktorých jedna má nižší strop
Chata je napojená na rozvod elektrickej energie.Zásobovanie vodou je zabezpečené prostredníctvom vodovodu z vlastného zdroja (prameň). Ohrev vody je zabezpečený 80 l ohrievačom vody. Odkanalizovanie je do žumpy. Vykurovanie je jednak pevným palivom ale tiež elektrinou 4 konvektormi. Chata je čiastočne podpivničená. Objekt je prístupný motorový vozidlom po spevnenej ceste do mierneho kopca cca 50 m s možnosťou parkovania pri chate.
Chata je murovaná, postavená z tehly a obložená dreveným obkladom. Podlaha ne plávajúca.
Vedľa chaty je postavená miestnosť ako sprchovací kút a ohnisko.

Podobné realitné ponuky