PRENÁJOM RODINNÉHO DOMU TLMAČE (AH-50)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

J&MZ reality ponúka na prenájom rodinný dom v Tlmačoch s rozlohou 150m2, ktorý je vhodný pre ubytovanie desiatich robotníkov. Cena prenájmu je 120 EUR na osobu. Rodinný dom má dve samostatné bytové jednotky. V prvej časti domu je zariadená priestranná kuchyňa. Dve izby so šiestimi posteľami, zariadené nábytkom a televízor. V kúpeľni sa nachádza vaňa s toaletou a automatickou práčkou. V druhej časti domu je kuchyňa s kompletným vybavením. Jedna izba so štyrmi posteľami, zariadená nábytkom, televízorom, sprchovací kút a samostatné WC. Izby sú dostatočne priestranné pre väčší počet ľudí. Nájomníci majú možnosť súkromného parkovania vo dvore, ktorý je oplotený. Priestranný dvor pri dome zabezpečuje dostatočné súkromie a príjemne posedenie po práci. Tlmače sa nachádzajú 10km od okresného mesta Levice a 13km od JE Mochovce.
Vzhľadom na polohu a prijateľnú cenu prenájmu ROZHODNE ODPORÚČAM!!!

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: (p. Heglasová)

Podobné realitné ponuky

NA PRENAJOM: Novostavba rodinného domu s bazénom v obci Zbrojníky
Prenájom 1.400,- €
NA PRENAJOM: Novostavba rodinného domu s bazénom v obci Zbrojníky

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na PREDAJOM novostavbu rodinného domu v obci Zbrojníky.Rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 653m2.Nachádza v pokojnej časti obce, nerušený susedmi, s výhľadom na...

Rodinný dom 281 m2 Zbrojníky
Prenájom 1.400,- €