Prenájom, rodinný dom Partizánske, Šimonovany - NOVO...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom trojizbový rodinný dom v mestskej časti Šimonovany, v Partizánskom. Jedná sa o novostavbu v radovej zástavbe v novej obytnej štvrti.
Plocha pozemku, kde sa dom nachádza predstavuje 188m2, zastavaná plocha domu 68m2, úžitková plocha cca 136m2.
V dome je zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, vstavanou rúrou, plynovou varnou doskou, chladničkou, jedálenským stolom so stoličkami. Inak je dom nezariadený.
Dispozícia: prízemie tvorí vstupná chodba, kúpeľňa s wc a technickým zariadením, kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou, výstup na terasu, kumbál, schodisko na poschodie, kde sa nachádza priestranná kúpeľňa spojená s wc, dve izby, balkón.
K domu prislúcha menšia oddychová záhrada s trávnatou plochou. Parkovanie priamo pred domom vo dvore.
Voľný ihneď. V prípade záujmu je možnosť dozariadiť dom podľa dohody.
Podmienky platby: mesačný nájom je vo výške 550€ vrátane energií, vratný depozit = vo výške dvoch mesačných splátok, jedna mesačná splátka pri podpise rezervácie. ID ponuky: PE-53969

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Partizánske

Nové ❗️ PRENÁJOM rodinného domu v Hradišti, okres Partizánske
Prenájom 2.000,- €
Nové ❗️ PRENÁJOM rodinného domu v Hradišti, okres Partizánske

Center Reality. sk - ponúka na prenájom Rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske. Prenajímaný rodinný dom je v osobnom vlastníctve , prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka ubytovanie až pre...

Rodinný dom 106 m2 Hradište / .
Prenájom 2.000,- €