Prenájom, rodinný dom Šaľa, Štúrová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom rodinný dom v meste Šaľa, ktorý poskytuje ubytovanie pre pracovníkov s celkovou kapacitou 10 osôb.
Jednopodlažný rodinný dom dispozične pozostáva z troch obytných izieb, kuchyne, vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne s dvoma sprchami a toaletou, ďalšej kúpeľne so sprchovým kútom a práčku.
V dvoch izbách sa nachádzajú 4 lôžka a v jednej izbe dve lôžka. V kuchyni je kompletné vybavenie vrátane dvoch chladničiek s mrazničkou, plynového sporáka, mikrovlnky a TV prijímača. V celom dome je internetové pripojenie.
Dom prešiel v roku 2018 čiastočnou rekonštrukciou - výmena okien, podláh, výhrevných telies, bojleru na prípravu teplej vody, nové kúpeľne a sanita .
K domu prislúcha dvor s parkovaním pre 3 vozidlá a za domom sa nachádza miesto pre oddych a grilovanie.
Cena prenájmu je 7 EUR/deň/osoba pri obsadení domu minimálne 5 osobami, vrátene spotreby plynu, elektriny, vody a internetového pripojenia. V prípade prenájmu celého domu s kapacitou 10 osôb je možná cena dohodou. Minimálna doba prenájmu sú 3 mesiace. Požadujeme depozit vo výške jedného mesačného nájmu.
V blízkosti domu sa nachádzajú potraviny, čerpacia stanica, pohostinstvo a neďaleko aj centrum mesta. ID ponuky: SA-51968

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Šaľa