Prenájom, rodinný dom Selice, ubytovňa pre pracovník...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom rodinný dom v obci Selice, okres Šaľa, ktorý poskytuje ubytovanie pre pracovníkov s celkovou kapacitou 14 osôb.
Dispozične pozostáva z dvoch nadzemných podlaží so samostatnými vstupmi. Na prízemí sa nachádzajú dve obytné izby s kapacitou 6 osôb, kuchyňa, kúpeľňa s práčkou, sprchovým kútom a WC.
Na poschodí sa nachádzajú ďalšie dve obytné izby s kapacitou 8 osôb, balkón, kuchyňa a kúpeľňa - 2 sprchové kúty s WC, práčka je v kuchyni.
Dom prešiel v roku 2017 rozsiahlou rekonštrukciou - výmena okien, podláh, bojleru na prípravu teplej vody, nové kúpeľne vrátane sprchových kútov, sanity a WC. Kuchyne sú zariadené novými kuchynskými linkami vrátane spotrebičov (kombinovaný sporák, mikrovlnka, chladnička), jedálenských stolov so stoličkami a riadom. V roku 2018 bola kompletne zrekonštruovaná a zateplená strecha.
K domu prislúcha dvor s parkovaním pre 3 vozidlá a garáž. Celý pozemok je ohradený a murovaný plot poskytuje súkromie na terase so záhradným nábytkom.
Cena prenájmu je 6,50 EUR/deň/osoba pri obsadení jedného z podlaží. V prípade prenájmu celého domu s kapacitou 14 osôb je cena dohodou.
V blízkosti domu sa nachádzajú potraviny. Obec má dobrú občiansku vybavenosť. ID ponuky: SA-41049

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Šaľa