Prenájom, rodinný dom Trnava - NOVOSTAVBA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom novostavbu 4izb. rodinného domu s garážou a terasou a záhradou v lokalite Kamenný mlyn. Výmera pozemku 396m2. Dom má krásny výhľad, je priestranný, má veľkú svetlú kuchyňu s obývacou izbou s východom do záhrady a na terasu, spálňa je veľká a má východ do záhrady, detské izby sú orientované do ulice. Nájomníka určite očarí veľká pekná kúpeľňa s modernou sprchou. WC je samostatné. Kuchyňa je kompletne vybavená vrátane umývačky riadu a stroj na prípravu kávy. Dom je kompletne zariadený - obývacia izba so sedačkou a jedálenským stolom, konferenčným stolíkom a stolíkom pod TV –skrinkou, spálňa s manželskou posteľou a skrinkami, pracovňa s veľkými šatníkovými skriňami a posteľou a pracovným stolom a detská izba . Dom pôsobí veľmi priestranne a je dobre dispozične usporiadaný. Parkovanie je možné pred domom alebo pred garážou a v garáži. V dome je internet a TV.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, 2xizba, kúpeľňa, WC, terasa, garáž.
Volné od 1.1.2022
CENA: 1.000€ + 200€ energie.
ID ponuky: TT-56054

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Trnava

PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA
Prenájom 2.200,- €/mes.
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA

Ponúkam Vám na prenájom 6-izbový rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite v Trnave na Átriovej ulici.Celková rozloha domu je 300 m2.Cena pronájmu: 2200 EUR/MESRozloženie domu:Prízemie:- Vstupná chodba- Samostatné...

Rodinný dom 155 m2 Trnava / Átriová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA 2.200,- €/mes. Rodinný dom 155 m2 Trnava
Átriová
prenájom