Prenájom, rodinný dom Vlčkovce - NOVOSTAVBA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom novostavbu dvojpodlažného rodinného domu vo Vlčkovciach. Dom je súčasťou radovej zástavby, má úžitkovú plochu 126 m2 a nachádza sa na pozemku s výmerou 307 m2. Spĺňa všetky atribúty príjemného bývania - kvalitné prevedenie stavby i interiéru, nízka energetická náročnosť, terasa a záhrada, vlastné parkovacie státia, výborné dopravné napojenie, obec s kompletnou občianskou vybavenosťou.
DISPOZÍCIA: I. podlažie tvorí zádverie, obývacia izba s kuchyňou a východom na terasu, kúpeľňa so sprchou a WC, šatník, na II. podlaží: tri samostatné spálne, priestranná kúpeľňa s vaňou a WC.
Dom sa prenajíma čiastočne zariadený: kompletná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sedacia súprava, vstavané skrine, posteľ. Podlahové kúrenie, elektricky ovládateľné žalúzie, optický internet.
K domu patrí priestranná prekrytá terasa prepojená s menšou príjemnou záhradou a vlastné upravené parkovisko pred domom pre 4 autá.
Cena prenájmu je 1050 €/mesačne + energie (internet v cene). Pri podpise zmluvy platba 1-mesačného nájomného + depozitu. Voľný od 8/2023.
Dostupnosť: TT 10 km, NR 38 km, BA 54 km, PN 41 km.
NÁZOR MAKLÉRA:
ID ponuky: TT-62649

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Trnava

PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA
Prenájom 2.200,- €/mes.
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA

Ponúkam Vám na prenájom 6-izbový rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite v Trnave na Átriovej ulici.Celková rozloha domu je 300 m2.Cena pronájmu: 2200 EUR/MESRozloženie domu:Prízemie:- Vstupná chodba- Samostatné...

Rodinný dom 155 m2 Trnava / Átriová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA 2.200,- €/mes. Rodinný dom 155 m2 Trnava
Átriová
prenájom