Prenájom - Rodinný dom využívaný na chalupárčenie, Dúbravy - lazy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Dúbravy
Ulica.: Iviny
40 m²
17900 m²
2
pôvodný
studňa
nie
230/400V
áno
prenájom - Rodinný dom
500,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

191864x zobrazená v zozname / 18071x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

TVOJ DOMOV exkluzívne ponúka na prenájom rodinný domček nachádzajúci sa v nádhernom prostredí pod Poľanou - Dúbravy časť Iviny, v súčasnosti využívaný na chalupárčenie. Rodinný domček sa nachádza na pozemku o výmere 9000 m2, na ktorý nadväzuje pozemok o výmere 8 850 m2. Samotný domček je postavený z dreva. Pozostáva z priestrannej obývačky s kuchyňou, spálne a gánku. Inžinierske siete: elektrika 230/400 V, voda - studňa na dvore (voda do domu nie je potiahnutá), kúrenie lokálne na pevné palivo - v obývačke sa nachádza krb a piecka, spálňa je vykurovaná elektrickým radiátorom, prístup po asfaltovej a následne spevnenej komunikácie.
Domček je vhodný pre záujemcu, ktorý hľadá ticho, krásnu prírodu, prípadne možnosť dopestovať si vlastnú zeleninu a ovocie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu rodinného domu v Dúbravoch na ulici Iviny

Inzerovaný rodinný dom na ulici Iviny v Dúbravoch v cene 500,- €/mes. má priemernú cenu rodinného domu v Dúbravoch. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Dúbravoch.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku17900 m²
Zastavaná plocha45 m²
Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Energetický certifikátnie
Oknádrevené
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-700047 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny