Prenájom skladov od 20 m2- 600 m2 Stará Vajnorská a plocha 6884 m2 v P

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Stará Vajnorská
1200 m²
prenájom - Výrobné priestory
1,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

139052x zobrazená v zozname / 16745x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom priemyselný areál Bratislava-Ružinov, Stará Vajnorská. Plocha: úžitková 1200m2, Stará Vajnorská a pozemku 6884m2 v Petržalke. Cena podľa prenajatej plochy. Plochy sú od 20 m2 do 600 m2 .Rôzne veľkosti,ktoré sa dajú prispôsobiť zákazníkovi podľa jeho požiadaviek.Sklady majú dobrú dostupnosť do centra a všetkých obchodných reťazcov ako Polus, Shopping Palace, Avion Shopping Park a 1 km dostupnosť na diaľnicu.Vo všetkých priestoroch je optický internet,non stop 24 hod prístupný.Obhliadka priestorov na dohode v podstate kedykoľvek.Pozemok v Petržalke ohradený a strážený.

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie na t.č.: V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Sme členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu výrobného priestoru v Bratislave - Ružinov na ulici Stará Vajnorská

Inzerovaný výrobný priestor na ulici Stará Vajnorská v Bratislave - Ružinov v cene 1,- €/mes. je o 4.799 € lacnejší ako je priemerná cena výrobného priestoru v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 700 metrov menšia ako je priemerná rozloha výrobného priestoru v Bratislave - Ružinov.

Podrobné informácie

Celková rozloha6884 m²
Úžitková plocha1200 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EDHL-56 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.