Prenájom úplne nový 3 izbový byt, ul. Jána Ondruša, Stupava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom úplne nový, ešte nikým neobývaný 3 izbový byt na ulici Jána Ondruša v Stupave, okres Malacky. Nachádza sa v novostavbe, ktorá bola skolaudovaná v roku 2018, na 2 /4 poschodí s výťahom. Celková výmera bytu je 75 m2 s balkónom 6 m2 a s pivničnou kobkou 2 m2. K bytu patria aj 2 vonkajšie parkovacie státia pri dome.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt má vchodové bezpečnostné dvere, plastové okná, plávajúce podlahy, dlažbu, peknú kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická varná platňa, elektrická rúra,digestor). Prenajíma sa kompletne zariadený vkusným a moderným nábytkom, spolu so spotrebičmi (práčka v kúpeľni, televízor).
DISPOZÍCIA BYTU:
Byt má vstupnú chodbu, obývačku, ktorá je prepojená s kuchyňou, spálňu so 4 posteľami a menšia izbu s 2 posteľami, v kúpeľni je vaňa a práčka,samostatné WC.
Cena nájmu: 600,-€ s 2 parkovacími miestami + 300.-€ sú energie pre 6 osoby, s KTV a internetom.
Voľný je ihneď, vhodný je na dlhodobý prenájom pre maximálne 6 pracujúcich osôb, študentov, nie je problém s domácim zvieratkom .
PLATBY:
Depozit: 600.-€, Nájom: 900.-€, provízia pre RK: 600.-€
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, detské ihrisko,sieť MHD). V blízkosti sa nachádza rameno Stupavského potoka , okolo ktorého je veľa možností na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené lokality na život v Stupave.

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom