PRENÁJOM V RODINNOM DOME V TLMAČOCH (AH-29)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

J&MZ reality ponúka na prenájom rodinný dom v Tlmačoch s úžitkovou plochou 100m2. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou plastové okná, nové maľovky, zateplenie budovy. V dome sa nachádzajú dve spálne, skladový priestor, kuchyňa, kúpelňa s vaňou a automatickou práčkou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, riadom a chladničkou spálne sú zariadené posteľami a nábytkom. Dom je vhodný pre 4-5 osôb. Cena prenájmu je 120.-EUR/mesiac na osobu. Dom je vhodný pre robotníkov ako ubytovňa. Po dohode s majiteľom je možnosť zabezpečiť pravidelné upratovanie obytných priestorov. Tlmače sú vzdialené od okresného mesta Levice 11km a od Mochoviec 14km. Mesto má dobrú občianskú vybavenosť obchody, reštaurácie, lekáreň, zdravotné stredisko, plaváreň, posilňovňa.

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: (p. Heglasová)

Podobné realitné ponuky

NA PRENAJOM: Novostavba rodinného domu s bazénom v obci Zbrojníky
Prenájom 1.400,- €
NA PRENAJOM: Novostavba rodinného domu s bazénom v obci Zbrojníky

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na PREDAJOM novostavbu rodinného domu v obci Zbrojníky.Rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 653m2.Nachádza v pokojnej časti obce, nerušený susedmi, s výhľadom na...

Rodinný dom 281 m2 Zbrojníky
Prenájom 1.400,- €