Prenájom veľkého 2i bytu,novostavba, Bratislava - Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom teplý, slnečný 2 izbový byt, 63 m2, Istrijská ul., BA IV - Devínska Nová Ves, 2p./3.p., panel, výťah, novostavba, kolaudácia – 09/2013. Čistý, slušný vchod so vstupom na magnetický čip.

Vstup do bytu je z chodby poschodia, na ktorom sa nachádzajú ďalšie 3 byty.. Interiérové dvere a podlahy sú z kvalitných materiálov. V izbách sú plávajúce podlahy, v ostatných priestoroch dlažba. Možná regulácia tepla cez vlastnú výmenníkovú stanicu bytu. Byt je dobre dispozične riešený. Zo vstupnej haly, v ktorej je umiestnená 3-dverová skriňa, je vstup do každej miestnosti. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou, čím sa vytvára priestor o výmere 34 m2. V izbe sa nachádza pripojenie na káblovú televíziu a internet. Druhá izba, vybavená manželskou posteľou a skriňou, má vstup na loggiu o výmere 5 m2. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou so spotrebičmi (chladnička, mraznička, keramická doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra), jedálenským stolom a 4 stoličkami. V obývačke sa nachádza TV zostava s TV prijímačom, konferenčný stolček a sedacia súprava. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, kúpeľňový nábytok s umývadlom a novou pračkou zn. Electrolux. Kúpelňa je dostatočne priestranná. WC je samostatné. Byt je vhodný pre 1 alebo 2 osoby prednostne bez zvierat.
Byt sa nachádza v príjemnej lokalite Devínskej Novej Vsi s bezproblémovým parkovaním v okolí domu. V blízkosti domu je kompletná, kvalitná občianska vybavenosť – zdravotné stredisko, lekárne, škôlky, školy, detské ihrisko, knižnica, kultúrne centrum, pošta, Terno, Lidl, TESCO. Výhodou je i dobré napojenie na diaľnicu, k nákupnému stredisku Bory Mall, ako aj priame spojenie MHD k závodu VW a do centra mesta (Nový most, SND, nové SND). Polohu domu ocenia i milovníci prírody a športovci, nakoľko dom sa nachádza v blízkosti Malých Karpát pri lokalite Sandberg a rieke Morava, kde je príjemné prostredie na prechádzky ale i šport. Byt je umiestnený neďaleko mosta Slobody s prechodom do Rakúska a priľahlého zámku Schlosshof.
Orientácia Z – s výhľadom na zámok Schlosshof v Rakúsku ako aj na Alpy počas dobrých klimatických podmienok predovšetkým na jar a jeseň.

Byt je k dispozícii okamžite.
Cena: 670,-Eur/ mesiac vrátane energií pre max. 2 osoby, splatnosť prenájmu je vopred do 20. dňa predchádzajúcho mesiaca.
Depozit vo výške 1 mesačného nájmu sa platí pri podpise zmluvy o nájme. Províziu RK platí nájomca vo výške 350,-EUR pri podpise zmluvy.

KONTAKT na makléra:
Ing. Andrea Seková

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Devínska Nová Ves

Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside
Prenájom 690,- €/mes.
Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside

Ponúkame na prenájom úplne nový, architektom kompletne zariadený, elegantný, 2-izbový byt, ktorý sa nachádza ako blízkosti prírody, tak i s dobrým prístupom do mesta, v nadštandardnom rezidenčnom a modernom komplexe...

2-izbový byt 63 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Dominika Tatarku
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside 690,- €/mes. 2-izbový byt 63 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Dominika Tatarku
prenájom