Prenájom veľký 3 izbový podkrovný byt, Keltská ulica, Stupava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom veľký podkrovný 3 izbový byt na ulici Keltská v Stupave, okres Malacky. Nachádza sa v tehlovom rodinnom dome na poschodí so samostatným vchodom s garážou a s malou predzáhradkou. Výmera bytu je 120 m2 s terasou 15 m2 .
STAV BYTU:
Ponúkaný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2003. Má drevené okná, plávajúce podlahy, dlažbu, kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, kombinovaný sporák, umývačka riadu, mikrovlná rúra, práčka). Prenajíma sa čiastočne zariadený kuchynským stolom, stoličkami, kreslami, posteľami, skriňami, spolu so spotrebičmi .
DISPOZÍCIA BYTU:
Veľká obývačka má rozlohu 60m2, 2 menšie nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, kúpeľňa s WC, špajza, terasa . Kúrenie je plynové a je napojené na samostatný plynový kotol.
Cena nájmu: 500,-€ s garážou + 120.-€ energie bez KTV a internetu.
Voľný je ihneď, je vhodný na dlhodobý prenájom pre pár, rodinu.
PLATBY:
Depozit: 620.-€, Nájom: 620.-€, provízia pre RK: 420.-€
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, zdravotné stredisko, detské ihrisko, sieť MHD). Obchod sa nachádza asi 3 min., zastávka autobusu 5 min., park 5 min., pošta, kostol. V okolí je veľa možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené lokality na život.

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom