PRENÁJOM vnútorného park. státia NOVOSTAVBA BAZOVA, Bratislava II

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Bazová 6C
15 m²
podzemie
áno - 1 auto
áno
prenájom - Garáže - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

50606x zobrazená v zozname / 4854x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE ponúka na PRENÁJOM vnútorné nadštandardne veľké parkovacie státie v podzemí novostavby BAZOVA.
Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite Bratislava II, Ružinov - NIVY, ktorá ponúka nájomcovi plné občianske vybavenie. V bezprostrednej blízkosti autobusová stanica s nákupným centrom NIVY, bezprostredná dostupnosť DOWN TOWNu, MHD zastávky, nákupné centrum Centrál a tiež park na Svätoplukovej ulici. Skvelé dopravné napojenie, do centra Bratislavy alebo na diaľničný obchvat.

CENA: na vyžiadanie v RK.



RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a vizualizácie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE a spoločnosti GEFAMIN, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu garáže v Bratislave - Nivy na ulici Bazová 6C

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 garáži v Bratislave - Nivy. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-AS...

Podrobné informácie

Úžitková plocha15 m²
Poschodiepodzemie
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-184 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.