PRENÁJOM, výrobné priestory, sklady, Priemyselná, Krupina

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Grahams Vám exkluzívne ponúka na dlhodobý prenájom (prípadne možnosť odpredaju) v meste Krupina areál s vlastnou vybudovanou infraštruktúrou. Areál momentálne slúži niekoľko desaťročí na výrobu a spracovanie mramoru. Prenajíma sa bez strojov a bez zariadenia.

Základné údaje:
Na predaj pozemok s celkovou rozlohou 14.540 m2, so zastavanou plochou 3.782 m2, celková plocha komunikácií a ostatných plôch 10.758 m2.

Lokalita:
Priemyselná zóna v meste Krupina – južná časť, s výborným napojením na smer BB, ZV a okolie.

Popis areálu:
Vstup do areálu je z dvoch strán, aby preprava materiálu prebiehala bez akýchkoľvek problémov. Celý areál ma vybudovanú vlastnú cestnú komunikáciu s vlastným verejným osvetlením. Areál ma vlastné parkovisko pre zamestnancov, pracovné stroje, nákladnú dopravu a klientelu.
Administratívno-prevádzkový objekt, jedná sa o prevažne 1-podlažnú budovu, okrem administratívnej časti ktorá je 2-podlažná v ktorej sa nachádza niekoľko kancelárií, šatne pre zamestnancov, sociálne zariadenia, sprchy, vstupná hala slúži aj ako showroom na kamenné výrobky. Výrobná časť je jedno podlažný 3-loďový objekt. Okná v celom areáli sú oceľové s jednoduchým presklením. Výška zvislej konštrukcie je 6m.
Základy stavby sú betónový poter, s izoláciou proti vlhkosti, murované steny 30 cm tehla, železobetónový strop s rovnou strechou. Obklad strechy je z asfaltových pásov a zo živičnou krytinou.

Prečerpávacia stanica - základy stavby sú betónový poter, s izoláciou proti vlhkosti, murované steny 30 cm tehla, železobetónový strop s rovnou strechou. Obklad strechy je z asfaltových pásov.

Trafostanica - základy stavby sú betónový poter, s izoláciou proti vlhkosti, murované obvodové pásy z pórobetónových tvárnic 35 cm, železobetónový strop s rovnou strechou, obklad strechy je zo živičnou krytinou.

Studňa - je umiestnená v šachte o rozmeroch 1,2/1,2/1,5 o hĺbke 18 m. Voda je úžitková pre výrobné účely. Voda je prečerpávaná elektrickým čerpadlom.

Oplotenie areálu - je po celom areáli z troch rôznych materiálov.
Plot číslo 1. je zhotovený z oceľových stĺpikov v betónových pätkách, výplň je z plechov z VSŽ a bol rekonštruovaný v roku 1995,
Plot číslo 2. je zhotovený z betónov a betónových stĺpikov a výplň je zo strojového pletiva, plot je bez pravidelnej údržby,
Plot číslo 3. je zhotovený z pozinkovaného plechu, ktorý je uchytený na oceľových stĺpikov a oceľových priečnikov

Objekt je napojený na vnútroareálový rozvod vody, elektrina 220/380, kanalizácia plyn a verejný vodovod a pri administratívnej budove je ČOV.

Využite: Objekt vhodný ako sídlo firmy, výrobná hala, skladové priestory, predaj, servis.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Marián Tomko, mobil: , mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams






Podobné realitné ponuky

Prenájom: priemyselný areál, 3.000 m2, KRUPINA
Prenájom Cena v RK
Prenájom: priemyselný areál, 3.000 m2, KRUPINA

AstonReal ponúka na prenájom priemyselného areálu v Krupine, o rozlohe 3000 m2. K areálu prislúcha aj rozsiahle parkovisko. Areál je vhodný tak na výrobnú, ako aj skladovú činnosť. V prípade...

Výrobné priestory 6000 m2 Krupina
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom: priemyselný areál, 3.000 m2, KRUPINA Cena v RK Výrobné priestory 6000 m2 Krupina prenájom