PRENÁJOM, výrobno - skladový areál, Nitra - Lužianky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom výrobno-skladový areál, ktorého súčasťou sú aj kancelárske priestory v obci Lužianky /cca 8 km od mesta Nitra/. Rozloha pozemku, na ktorom sa areál nachádza je 7.967 m2, z čoho je 1.700 m2 zastavaná plocha /výrobný objekt/ a 1.000 m2 vybetónovaná plocha /dvor a príjazdová cesta/.
Výrobný objekt sa prioritne prenajíma ako celok jednému nájomcovi, reálne je ale možnosť rozdeliť objekt na dve časti 900 m2, 800 m2 a prenajímať dvom samostatným nájomcom.

Špecifikácia objektu:
Dvojpodlažná budova - 218 m2, ktorej využitie závisí od potrieb a požiadaviek nájomcu. Prízemie tvorí vstupná chodba, 3 samostatné miestnosti, miestnosť 5 x WC a samostatné WC. Na poschodí sa nachádzajú 4 samostatné kancelárie, miestnosť 5 x sprcha, miestnosť s 5 x umývadlami.

Výrobná hala - 662 m2 so svetlou výškou 4,50 m, ktorej súčasťou je samostatná strojovňa, sklad, 3 samostatné miestnosti a WC. Do výrobnej haly vedú tri vstupy /šírka do 2,20 m/. Priestor je zateplený a vykurovaný z centrálnej kotolne.

Spojovacia časť budovy - 115 m2, tu sa nachádzajú dve kancelárie a časť chodby je možné využiť ako skladový priestor.

Dvojpodlažná budova - 200 m2, poschodie sa dá riešiť ako kancelárie, v prípade záujmu je možné poschodie odstrániť a dosiahnuť svetlosť - výšku 6,50 m.

Výrobná hala - 466 m2 rozdelená na dve časti. V jednej časti - 230 m2 je znížený sadrokartónový strop s kazetovým osvetlením so svetlosťou - výškou 3,50 m /odstránením sa dá dosiahnuť výška 6,50 m/, nachádza sa tu jedna kancelária. Druhá časť haly - 230 m2 má svetlosť - výšku 6,50 m, nachádza sa tu jedna kancelária a sociálne zariadenie.

Kotolňa 40 m2, kúrenie objektu je zabezpečené centrálnou kotolňou na plyn.

Zostávajúca plocha je voľný pozemok o výmere 5.267 m2, s možnosťou dostavby skladov z ľahkých konštrukcií resp. vybudovania spevnených plôch na skladovanie materiálov.

Cena nájmu: 40 EUR/m2/rok + DPH +energie. V cene nájmu je zahrnuté aj užívanie spevnených plôch na parkovanie a skladovanie.
Náklady na kúrenie sa vypočítajú zo skutočnej spotreby plynu za príslušné obdobie, v prípade dvoch nájomcov sa kúrenie rozpočítava podľa veľkosti prenajatej plochy. Spotreba elektr. energie, vodné a stočné je možné merať pre dvoch nájomcov samostatne.


Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Nitra