Prenájom zariadeného 3izb. bytu s parkovacím státím, BA - Trnávka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Trnávka
Ulica.: Na križovatkách
80.6 m²
6
5
3
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
990,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+ 60,- Eur / mesačne za vonkajšie parkovacie státie, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

53593x zobrazená v zozname / 2000x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE s.r.o., ponúka exkluzívne na prenájom zariadený, svetlý a rozľahlý 3 izbový byt na ulici Na križovatkách v novostavbe. K bytovej jednotke patrí vlastné vyhradené vonkajšie parkovacie státie. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Ružinova - Trnávka, s veľmi dobrou dostupnosťou do centra mesta, na obchvat a kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza sa na 5. poschodí z 6 p., s výťahom. Je svetlý, veľmi vkusne zariadený a je klimatizovaný. Rozloha bytu je 97,36m2 vrátane 2 lodžií o výmere spolu 16,76m2.

Dispozícia:


Byt sa nachádza na 5-tom poschodí v bytovke s výťahom. Má priestrannú vstupnú chodbu so zabudovanými skriňami a veľkou šatníkovou roll-door skriňou. V kúpeľni sú osadené 2 umývadla, vaňa a automatická práčka. V byte sa nachádza samostatné, priestranné WC so zabudovanými úložnými skrinkami. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou, opticky oddelená ostrovčekom a plne zariadená vrátane elektrických spotrebičov v kuchyni – chladnička, el.rúra, sklo-keramická varná doska, umývačka riadu. Z obývačky a kuchyne je priamy výstup na priestrannú loggiu s veľmi príjemným výhľadom do átria novostavby s výsadbou zelene a stromov. Spálňa je zariadená manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a komodou. V prípade potreby zabezpečenia sedacej súpravy je možná dohoda s majiteľmi.

Lokalita:


V okolí novostavby sa nachádza kompletná občianska vybavenosť s množstvom príležitostí na využitie voľného času i športových aktivít. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza základná škola, materská škola, MHD, parky, ihriská (tenisové, bedmintonové kurty, futbalové ihrisko), zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny Lidl, Kraj, pošta, reštaurácie, kaviarne, AVION a IKEA. Mestská časť Trnávka je veľmi dobre prístupná MHD ako aj autom a takisto je z nej veľmi dobrý prístup do centra hlavného mesta ako aj iných mestských častí opäť tak MHD ako aj autom.

CENA:


- nájom 990,-€/mesiac + energie 150€/mesiac + vonkajší parking 60,-€/mesiac,
- vratný depozit vo výške 1-mesačného nájomného,
- provízia pre RK vo výške 1-mesačného nájomného bez energii
- vhodný pre pár alebo rodinu.

Byt voľný od 01.05.2024, v prípade záujmu nás prosím kontaktujte.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Trnávka na ulici Na križovatkách

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Bratislave - Trnávka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-AS...

Pozícia realitnej ponuky

990,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 630,- €/mes. 1.390,- €/mes.
97.36 m²
Celková rozloha 58 m² 140 m²
80.6 m²
Úžitková plocha 53 m² 140 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha97.36 m²
Úžitková plocha80.6 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-124 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny