PRENÁJOM ZARIADENEJ DVOJGARSONKY S PARKOVANíM - Rezervované

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MFgroup Slovensko ponúka na prenájom zariadenú a kompletne zrekonštruovanú dvojgarsónku s park. miestom, Závodná ulica, okres BA II, OV, plocha 36 m2, fr. balkón, posch.1/9,
Kom. rekonštrukcia: plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, kuchynská linka so spotrebičmi ( elektr. varná doska, elektr. rúra. mikrovlnka, chladnička s mrazničkou), v kúpeľni, WC a vo vnútornej chodbe je dlažba, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, protipožiarne vchodové dvere so zvýšenou bezpečnosťou, samostatné WC. Kuchyňa je prepojená s obývačkou, vstupná chodba so vstavanou skriňou, samostatná izba so vstavanou skriňou, byt je orientovaný na západ. Mesačné náklady na byt sú 80 EUR/ osoba.

Bytový dom je zateplený, má novú strechu, nové plastové okná, novú vodoinštaláciu a elektroinštaláciu, všetky byty majú nové murované jadro. K dispozícii sú 2 výťahy (nákladný a osobný). Vykurovanie a ohrev vody sú pomocou centrálneho plynového kotla vo vlastnej kotolni. Byt sa ponúka na prenájom kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi + parkovacie miesto.

Psíkovia sú vítaný.

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia RK v zmysle platného cenníka.



Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Podunajské Biskupice