Prenájom zariadený a komplet prerobený 3 i. byt - 67m2 (MLa-101)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

J&MZ reality ponúka na prenájom kompletne prerobený a kompletne zariadený 3-izbový byt na Pradiarskej ulici s dobrou možnosťou parkovania. Byt sa nachádza v paneláku, ktorý plánujú zatepľovať, na medziposchodí (ani prízemie, ani podstrešný) v slušnom vchode, kde boli menené vstupné dvere, schránky, elektrický vrátnik. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, boli menené elektr. rozvody, plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, ineteriérové dvere, rolldoor skriňa, stierky, maľovky, plávajúce podlahy, murované jadro s moderným obkladom a sanitou. Byt je kompletne zariadený vkusným nábytkom, elektronikou, kompletne vybavená kuchyňa s príslušenstvom ako i spotrebičmi. K dispozícii káblová TV, internet. K bytu prislúcha lodžia z kuchyne a pivnica. V blízkosti bytu sa nachádza úplná občianska vybavenosť - škôlka, ZŠ, pošta, kostol, potraviny, pošta.

Cena prenájmu vrátane energií je 550,- EUR / mes. Vopred sa platí pri podpise nájomnej zmluvy jedno nájomné a jeden depozit. Vzhľadom na prerábku a kľudnú lokalitu plnú zelene rozhodne odporúčam!

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: (p. Lašová)

Podobné realitné ponuky