PRIAMO OD DEVELOPERA - NOVÉ BYTY TAKMER V CENTRE PEZINKA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Obytný komplex, ktorý ponúkame je situovaný len 200 metrov od centra mesta Pezinok, pozostáva z troch samostatných bytových domov S1 až S3. V prvej fáze bude prebiehať výstavba bytového domu S3, ktorý pozostáva zo štyroch podlaží na ktorých sa nachádzajú 2. a 3. izbové byty vo výmerách od 52 m2 až po 72 m2. Celkovo v prvej fáze výstavby bude k dispozícií 48 bytov.

Neďaleko komplexu sa nachádza železničná stanica, ktorá zabezpečuje dobrú dopravnú dostupnosť do Bratislavy ako aj iných miest. Už za 17 minút sa môžete dostať priamo do centra mesta Bratislavy.

Byty nachádzajúce sa na prvom nadzemnom podlaží majú predzáhradky, ktoré spestria celkový pôžitok z bývania v tomto projekte. Výmery záhrad sú rôzne, k dispozícií bude celkom 36 dvojizbových bytov s predzáhradkami. Okrem iného má každý byt vlastný skladový priestor t.j. kobku priamo na poschodí. Vstup do budovy je riešený tak, aby vytváral dojem privátnosti a pohodlia. Cieľom investora bolo optimálne zhodnotiť pozemok a zároveň skvalitniť prostredie pre nových obyvateľov bytových domov. V okolí bude vybudovaný oddychový park ako aj preliezky pre deti na trávenie voľného času s rodinou.

V prípade záujmu o bližšie informácie nás kontaktujte na tel. čísle: , www.lenkakravarcikova.sk, alebo nás navštívte priamo v našej LICENCOVANEJ RK v PANORAME cenrum v Pezinku.

Podobné realitné ponuky