PRIESTOR NA PRENÁJOM V ČANI, KOŠICE-OKOLIE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY exkluzívne ponúka so súhlasom vlastníka budovu do dlhodobého prenájmu. Budova je po rekonštrukcii, nová zateplená strecha, podlahové kúrenie, plastové okná aj dvere. V interiéri sa nachádzajú 3 samostatné miestnosti z ktorých jedna je určená ako kancelária - má už aj drevený obklad na strope. Ďaľšie dve sú ľubovolne využiteľné. V budove je vyčlenená aj technická miestnosť, samostatné wc a šatňa s možnosťou dodania sprchovacieho kúta. Vstupná hala ponúka rôzne využitie či už ako obchodné priestory, skladové priestory alebo aj ako priestranná kaviareň. Výška interiéru je 3m a do budúcna sa počíta aj s kazetovým stropom. Objekt sa nachádza pri hlavnej ceste medzi obcami Čaňa a Gyňov. V tesnej blízkosti sa nachádza čerpacia stanica a bezdotyková ručná autoumývárka. Budova sa dokončí a upraví podľa priania nájomníka čo je obrovská výhoda, pretože interiér aj exteriér si môže nájomník navrhnúť už podľa využitia budovy. Je tu aj možnosť vlastného dokončenia a preinvestované financie budú zohľadnené vo výške splátky za nájom.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Jozefa Rajcziho, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky