Priestory 14-28 m2 na prenájom - CENTRAL - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Jesenského
áno
prenájom - Kancelárie
Cena v RK Na vyžiadanie v RK, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

80991x zobrazená v zozname / 12408x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom priestory v komplexe CENTRAL v Trenčíne. K dispozícii je 10 samostatných priestorov s výmerou 14 - 28 m² vhodných na administratívne účely príp. služby.
Jednotlivé priestory vybavené vlastným umývadlom sú rozložené na 3 podlažiach, kde každé podlažie disponuje spoločným sociálnym vybavením. Pre overenie aktuálnej ponuky priestorov nás kontaktujte na tel. čísle .

Energetická trieda - A.


Vladimír Nemec
RADO Reality Group, s.r.o.
M

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Trenčíne na ulici Jesenského

Podrobné informácie

Statusaktívne
Výťaháno
Energetický certifikátA

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--545 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.